What have you done for me lately?

Hva gjorde du sist for din kjære som var uselvisk? Noe som kun var for å glede ham/henne? Selv om du selv kanskje syntes det ikke var riktig såååå spennende egentlig?

Vel, jeg gjorde noe i dag, noe som jeg vet min samboer synes er fint. Noe som betyr mye for han. Min kjære spiller bordtennis. Og han synes det er gøy når jeg har lyst til å komme å se på. Slik jeg kjenner samboeren min, så vet jeg hvor mye det betyr å få denne type oppmerksomhet. DERFOR gjør jeg det! Det kan dreie seg om mange timer i en hall med svettelukt for å se på en ping-pong ball fare att og frem over bordet med varierende utfall. Det viktigste er at han setter pris på at jeg er der!

Til gjengjeld gjør han noe jeg setter pris på også. Selv synger jeg i kor, og et par ganger i året holder vi konsert og synger på 17. mai på den lokale skolen. Og min kjære er ALLTID og ser på! Dette er så koselig synes jeg og jeg blir varm innvendig av at han viser meg interesse for det jeg elsker å gjøre. 

Jeg tror det er mange som ikke ser verdien av å glede sin kjære på denne måten. Man gjør det for barna sine, men det er minst like viktig å gi denne type oppmerksomhet en gang i blant til den man elsker også. Det er dette som i sannhet er kvalitetstid.

Takk for at du leste :-)

 

#kjæreste #uselvisk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

46, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits