DET ER IKKE GREIT!

Hei.

På lørdag gikk turen over dammen til København. 

Og vi (kjærsten min, venneparet vi var med og jeg) var ikke alene. På båten var det som vanlig mange barnefamilier også. Og det er jo koselig det, for all del, men det er en ting vi i reisefølget reagerte ganske kraftig på, og det er leggetidene til barna og hvor mye de får lov til å dominere de voksnes arena til kl. 23 om kvelden! De løper og tøyser på dansegulvet på et tidspunkt som jeg mener barn burde vært i seng! Det er ikke greit å la barn holde på slik! De søte håpefulle er ikke like søte for oss alle sammen faktisk! Det er ikke søtt at de buser rundt og løper mellom bena på folk som har tatt seg en hyggelig tur på sjøen for å danse, drikke og kose seg. Unger har ikke noe i den settingen å gjøre! 

Så, til dere voksne som drar på tur over dammen: Det er hyggelig at dere tar med barna, men legg barna deres når det er riktig tid for det! Dere tar ikke med barna deres på diskotek der dere bor heller og forhåpentligvis ikke på bar mens dere selv nyter alkohol. Hvorfor gjør dere dette på båten? Det er ikke greit altså!

Det er heller ikke bra når man ser voksne sjangle rundt fordi de ikke kan drikke med måte. Og lære barna til at dette er "vanlig" og slik voksentilværelsen deres vil bli også? Nå er det sikkert noen som snakker med barna sine og sier at det ikke er bra, men jeg mener de heller burde spart barna for dette ved å sørge for å være vekk fra dette tidligere på kvelden enn det som er praksis for en del pr i dag. 

Kjærsten min og jeg var på danskebåten også for 1 år siden. Det vi opplevde da tok kaka! Da var en far med 3 barn alene på tur med ungene. Og de syntes det var HELT greit å begynne å herje på rommet kl. 07.00 om morgenen! Dunket i veggene, hylte og skrek. I tillegg slapp faren dem ut i gangen så de kunne løpe frem og tilbake. 

Lugaren er et sted folk sover og slapper av. Spesielt kl. 07.00 om morgenen. Og det behøver ikke bety at man har vært på fylla dagen før engang! Det er tidlig når det endelig er helg! Ta hensyn for guds skyld! Dere er ikke alene på tur. Det er andre også som gjerne vil nyte turen. Sliter du med barn som står opp tidlig og begynner å herje, stå opp med dem og aktiviser dem heller i fellesarealene. Det er ditt ansvar som forelder! Det er ikke noe man kan belemre alle andre med!

Dagens lille utblåsning.

#danskebåten #barn #hensyn

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

46, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits