TIGGING

Er du av de som synes synd på tiggerne? Som gir når du kan?

Mitt spørsmål er: Er det så synd på dem som de skal ha det til? Svaret er NEI! I allefall ikke de jeg observerte i dag. Jeg fikk hakeslipp rett og slett! Og mitt budskap til deg er, vær veldig forsiktig med hvem du bruker pengene dine på! Du har jobbet og slitt for de pengene. I timesvis og sikkert hardt. 

Hvilke tiggere er det jeg sikter til? Jeg ønsker ikke å si noe om hvor jeg observerte dem, for jeg vil ikke lage bråk, men jeg kan si så mye som at det handler om 2 mannlige tiggere hvor en spiller trekkspill. De observerte jeg ikke mindre enn ved spilleautomaten på Narvesen! Og jeg kjenner tilfeldigvis et menneske som jobber der. Og vedkommende kunne fortelle meg at de hadde stått der i 3 timer i dag!!!! Så det er det noen av disse tiggerne gjør i allefall. Spiller bort DINE hardt opptjente kroner. 

En annen ting som har blitt observert er disse bakmennene som en såkalt forsker påstod ikke fantes! Men, når dette blir observert HVER DAG at tiggere går til biler og leverer fra seg penger de har tigget til seg, hva er da disse mennene i disse bilene? 

Nå er det nok! I byen står det tiggere hver meter! Det går ikke en dag eller et sekund uten å bli tilsnakket av tiggere: Please, please!

Tigging burde vært forbudt. Det forsøpler byen vår. Du kan si hva du vil, vi er så rike så! Men, når jeg ser hvordan dette utvikler seg og hva de bruker pengene sine på, ja da orker jeg ikke tie stille mer!

Jeg har ikke tenkt å være ufine mot dem direkte, men penger, nei, det får de ikke av meg i allefall! 

#tigging

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

46, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits