INNVANDRING

Denne ligger nå på Facebook. Og spør du meg, så er det hele latterlig! Tror dette er tatt litt ut av konteksten? Skal de virkelig ta gullringene og smykkene til de nye landsmennene i betaling for å komme inn i landet, eller er det slik at DERSOM de er formuede, så skal de forsørge seg selv når de kommer? Er dette så urimelig da?

I en artikkel i Aftenposten skrives det om at det skal konfiskeres verdisaker over 10000 kr med unntak av gifteringer og verdier av stor affeksjonsverdi. Er dette så merkelig egentlig? Hvis du er i Navsystemet, så kan du tvinges til å kvitte deg med bil og verdigjenstander før du får hjelp. For trenger du hjelp, så har du faktisk ikke verdier i større grad!

Er det riktig å gi penger til de som allerede har mye? Mange av flyktningene kommer jo ikke fordi de er fattige, de kommer fordi det er krig! Forståelig nok. Og velkommen skal de være, absolutt. Men, å gi de rike penger blir tåpelig. 

Det som EGENTLIG burde vært gjort, er å forlange at disse rike flyktningene MÅTTE ta med seg minst 1 familie fra deres hjemland som ikke var like heldige! De fattige blir igjen fordi de ikke har råd til denne turen! Urettferdig? Jepp! DET burde vært prisen å betale for å få komme inn i våre land! DET ville vært rettferdig!

La de rike forsørge seg selv. Det er nok av mennesker som virkelig trenger vår hjelp med økonomiske vansker, og det er DE vi skal hjelpe! Uansett farge, kultur og bakgrunn!

#flyktninger 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

46, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits