Puppelur I varme og sol!

Hei. En liten solhilsen fra Grand Canaria!
Det er varmt, solen skinner fra skyfri himmel og livet kjennes litt bedre akkurat nå. Hjemme venter bare kulde og depresjon over et alt for lite arbeidsmarked. Leser i VG at vi har ca 110.000 arbeidsledige akkurat nå. Selv sitter jeg med en kropp som ikke lenger orker å lystre slik jeg ønsker. I tillegg søker jeg jobber over en lav sko fordi min situasjon ikke er så ønskelig akkurat. Selv har jeg tatt ansvar og søker jobber på kveldstid her i ferien fordi jeg ikke tør annet.

Men det var ikke dette jeg egentlig skulle nevne her. Noen ganger bare blir det liksom slik!

Nei, det jeg sitter her og undrer meg litt over er følgende: Hva er ok? Ser rundt meg at damer soler seg toppløse i alle aldre. Selv synes jeg ikke pupp er stygt, men jeg sluttet å sole meg toppløs da jeg var 20. Grunnen var at jeg ikke likte alle de blikkene jeg fikk mot meg. Unge gutter som omtrent siklet. Jeg var flott!  Slank og muskuløs som jeg var med store flotte bryster som hvem som helst kunne misunne. Ja, kvinner betaler i dyre dommer for å oppnå dette idealet i dag som jeg den gang hadde naturlig! Og som jeg ikke skjønte selv at jeg hadde!!! Er det ikke typisk da?

Nå er det i allefall ikke aktuelt! One is plastic, and one is fantastic!  ... kreftoperert...

Jeg kan tåle dette at damer soler seg uten soltopp.  MEN det er en ting jeg IKKE synes er ok! Og det er menn som setter seg ned på restauranter i bar overkropp for å spise mat!!! Ærlig talt!  ÆSJ! Skjerp dere! Det er ikke delikat selv om du ser ut som en atlet!  Vi damer spiser ikke toppløse på restaurant, og det burde ikke menn gjøre heller! Ta på deg t-skjorta!

#udelikat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

46, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits