NÅR BUDSKAPET DRUKNER

Over alt, i gater og kjøpesentre kryr det av folk som vil ditt eller andres beste. Helsekostprodukter, representanter fra Aftenposten,  Røde Kors, ja, dere skjønner sikkert hva jeg mener. Vi blir forsøkt stanset av alle sammen på vår runde når vi er ute. Isolert sett, ser jeg ikke noe galt i at de gjerne vil prøve å selge oss sine budskap og produkter. Men.... Når du har blitt stanset et antall ganger, (og de går gjerne rett foran deg for å gjøre alt de kan for å stopp deg) eller prøver å overse dem, gått lange omveier for å slippe, løyet og sagt at du ikke har tid (man blir jo bare så lei!)ja da hender det seg en gang i blant at man faktisk også ikke klarer å sortere ut og prioritere heller.
Selv fikk jeg noen henvendelser på kjøpesenteret mitt i dag. Men stakkaren fra Flyktningehjelpen gad jeg ikke høre på engang. Det drukner i alle de andre "overfallene" som kom før han!

Det er ikke lenger mulig å gå i fred for alskens henvendelser når man er ute. I tillegg er det jo tiggere også...

Jeg lurer på hvor mye respons de egentlig får?  Er det liv laga, eller burde de finne på noe nytt?

Og er det bare jeg som tenker slik?

#gatesalg #helsekost #Flyktni gehjelpen # Røde Kors

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

46, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits