KVINNER OG BILKJØRING 

I dag var det like før. IGJEN! Damer bak rattet har en tendens til å være rimelig egosentriske og tro at de er alene på veien! 

Ja, dere så riktig! En dame uttaler seg om andre damer i trafikken. På en negativ måte. Det er ikke første gang jeg tenker at mannfolk har rett om oss kvinner til tider altså. Men, jeg har selvfølgelig alltid unnlatt meg selv i den statistikken. 

Neida, jeg er ikke perfekt. På ingen måte. Gjør sikkert irriterende ting i trafikken jeg også. Så det beklager jeg her og nå i all offentlighet.

I går hadde jeg en opplevelse der jeg ikke holdt på å krasje riktignok, men det er mer fordi jeg følger med hele tiden. Her kjører jeg på veien med 2 filer. I veikrysset som er lysregulert forøvrig, er det lov å svinge til venstre.Jeg ligger i venstre fil da jeg jeg skal til venstre i neste veikryss igjen som ligger bare 70 meter fra dette veikrysset det nå handler om. Så langt ingen problemer. MEN, så skjer det som ALDRI burde skje: Bilen foran meg skal svinge til venstre, men bruker IKKE blinklys! Hun bare stopper rett foran krysset og venter at motsatt kjørefelt skal bli klart så hun kan svinge over. I mellomtiden sperrer hun veien for meg. Uten å melde fra! Her må jeg innrømme at etter å ha observert kvinners kjørestil i lengre tid og oppdaget at de er dødsdårlige sjåfører til tider, så ble jeg hissig! Jeg kjører inntil bilen hennes, en ung dame i 20-årene, stopper og veiver med armene og roper at hun skal bruke blinklys! Er så lei altså!

I dag kommer jeg til et T-kryss og skal svinge til venstre. Det kommer en bil fra min høyre side. Da hun ikke melder fra med blinklys, regner jeg ut farten hennes i hodet og beregner når jeg kan kjøre ut da det er ledig fra venstre. MEN, neida, damen skulle inn på veien jeg kom fra hun! UTEN blinklys! Det var hakket før jeg kjørte inn i siden på henne.

Dette er bare et par historier. Jeg kunne skrevet om mange flere. Og nesten hver gang er det kvinnelig innslag bak rattet! Jeg tuller ikke! Hva er det med damer og blinklys???? Blinklyset fulgte med bilen da dere kjøpte den. Det er faktisk PÅBUDT å bruke det! Så hva er problemet deres egentlig??? Det handler om samarbeid! Dere er IKKE alene i trafikken. Vi skal alle samhandle. 

Sånn! Da håper jeg dere har lært det.

#blinklys #bilkjøring #damerbakrattet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

47, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits