Nei nå er det lenge siden sist!

Hei og hå!
Når folk begynner å spørre meg om jeg ikke skal begynne å skrive litt igjen snart, så innser jeg jeg jo at det er skammelig lenge siden jeg sist hadde noe innlegg her på min blogg! Vi snakker ca 2 mnd!

Og grunnen? Vel, som de aller fleste vet som leser min blogg,  så har jo jeg hatt en ganske krass og klagene blogg tidligere. Min blogg har vært av typen "klaging og irritasjonsblogg".

Saken er ganske enkelt slik: Jeg har ikke hatt så mye å klage på de siste 2 mnd egentlig! Heller har det vært tvert imot 😀.
For den 4. April begynte jeg endelig å jobbe igjen! Etter 11 mnd med sykemelding med en kropp som ikke ville samarbeide, så er jeg friskmeldt og igjen i arbeid! Og jeg har ikke vondt en plass! Guri malla sier nå jeg. Det er så deilig å kjenne at man fungerer optimalt dor en dame på min alder igjen! Ja for det er jo ikke til å stikke under en stol at formen går gradvis nedover etter fylte 45. For min del i allefall. Kjenner at jeg ikke er 20 og uten problemer lenger...

For 1,5 mnd siden fikk jeg rett og slett den telefonen alle arbeidsledige ønsker seg mest av alt. Tilbud om jobb! Denne jobben sørger for at jeg er på beina hele dagen med lagerarbeid der jeg fyller på varer og rydder og rett og slett sjauer til tider. En skulle tro dette ville være slitsomt! Men, det motsatte er et rent faktum.  Jeg er ikke laget for å sitte i ro bak en pc-skjerm hele dagen! Da snakker vi belastningsskader som for 1 år siden gjorde at jeg nesten ønsker å bli uføretrygdet pga tretthet i kropp og en betennelse som flyttet rundt i kroppen min og forpestet hverdagen min.

Det eneste hjelpemiddelet jeg bruker for å klare hverdagen i dag er noe så enkelt som magnesiumtabletter hver dag. Dette gjør at beina mine og føttene er blide og fornøyde selv etter en arbeidsdag med mye stress og løping. De har faktisk reddet helsa mi😊.
Så der har dere grunnen til min manglende evne til å klage! Når jeg har det så bra som jeg har det nå, ja da ser jeg livet fra en lysere side også!

# frisk # føtter # forbedring # jobb #magnesium

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

47, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits