Tenke seg til!

At det går an å bli så gammel som meg og for første gang i mitt liv reiser jeg alene til en by i utlandet? Hva var det jeg var redd for egentlig? Ensomhet? Ikke ha noen å dele erfaringene mine med?

Nei nå vet jeg sannelig bedre! Klart det er aller best å reise med andre. Spesielt kjæresten min. Han og jeg har delt masse herlige opplevelser sammen på tur til steder som Paris, Amsterdam, København, Praha og harrytur til Sverige :-D. Men, aldri har jeg reist helt alene uten følge før! Faktisk så har jeg oppdaget at det kan være ganske behagelig å finne ut ting på egen hånd. Selv om jeg møtte på et par problemer på Gardermoen, så var det ikke verre enn at jeg klarte å rette det opp igjen og rekke flyet mitt likevel. Men, her vil jeg legge til at merkingen av hvor man skal gå til gate E24 var heller laber! Så jeg endte med å passere passkontrollen og havne på avdeling F istedenfor! Og mens jeg stod der i køen for å passere passkontrollen ble jeg vitne til en kar av ikke norsk opprinnelse som for det første hadde gått feil, og for det andre var frekk! Og det resulterte i en sinna politimann som måtte gå ut av buret sitt og fortelle hvem som var sjefen! Her burde jeg kanskje fått skrekken, men jeg trøstet meg med at jeg var norsk statsborger. Ikke for å være eplekjekk altså, men jeg tror det hjelper. Og det vil jeg påstå ikke er min skyld, men systemet sin skyld!

Så nå er jeg her i Gdansk. Og de som har lest bloggen min de siste dagene, vet at jeg er her for å fikse på tannstellet mitt. Men, innimellom slagene, så har jeg mye tid for meg selv. Og da går det faktisk ikke an å bare sitte på et hotellrom hele dagen! Heldigvis har jeg med min pc, men den er mest brukt på sene kvelder som nå for å blogge litt. Men, siden alle tv-program er dubbet til polsk, så er jeg utrolig glad for at jeg har Netflix-abbonement slik at jeg ikke kjeder meg ihjel på rommet når jeg skal legge meg!

En ting har jeg dog vært flink til i alle år. Og det er å gå ut alene og spise middag på restaurant! Jeg har alltid tenkt som så at "hvorfor skal ikke jeg kose meg"?Det er uansett ikke pent å snakke med mat i munnen, så da har jeg gjerne med meg en avis og kulepenn, og så gjør jeg det jeg liker, nemlig løse kryssord og sudoku mens jeg venter på servering! Helt perfekt spør du meg :-)

I morgen har jeg all verdens tid før jeg blir hentet på hotellet. Det skjer ikke før 14.30, så i mellomtiden skal jeg bli bedre kjent med Gdansk! Håper bare jeg finner noe annet enn smykkebutikker og restauranter, for de er det litt vel mange av her! Et kjøpesenter med noen klær f.eks for å sjekke priser hadde vært noe! Den store shoppingen blir det ikke, tenner er dyrt, men det er jo artig å se seg litt om da!

#Reiseralene #Gdansk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

47, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits