Mens jeg venter på neste tannbehandling!

Mens jeg venter på neste time hos tannlegen, finnes det ingen  grunn til å sitte på et hotellrom og glo. Så jeg gikk ned i lobbyen på hotellet, fant meg et turistkart og kikket etter nærmeste shoppingsenter.

Når man er vant til shopping i Norge, så tenkte i allefall jeg at et slikt senter ville by på mange forskjellige butikker. Men den gang ei! Det virker som om alt de selger her er konsentrert i bestemte områder. Skal du kjøpe klær, ja da er et slikt senter nyttig. Det var nemlig en periode her jeg lurte på hvor polakkene fikk klærne sine fra, hehe. Det eneste jeg kunne se var smykkebutikker og restauranter. I allefall i gamlebyen sentrum.
Men så må man jo utvide horisonten litt da...

Først litt info om meg selv: Jeg er bare sååå bortskjemt har jeg skjønt! I oppveksten var det pappa som stort sett var "reiseguide". Han fant på mye. Det er vel knapt et museum vi ikke besøkte i barndommen! I allefall i Oslo, hehe. Pga mamma reiste vi til Danmark på besøk til hennes vennefamilie. Veldig koselig. Gode minner! Så ble det en del turer til Hellas fordi min søster flytter dit.  Og da var jo alt organisert og jeg behøvde aldri å finne på noe. Ting var laina og tilrettelagt som Egon i Olsenbanden ville sagt!

I ekteskapet ble det ikke råd til mange turer. Men slik er det jo når man får barn, kjøper hus og har gjeld til pipa.

Og ikke minst nå, i mitt forhold til min kjære Håkon som elsker å organisere. Han er en skikkelig flink reiseguide og erfaren sådan. Altså, jeg har aldri behøvd å tenke på noe selv!

Men nå er jeg her da. I Gdansk. Alene på tur for første gang sånn skikkelig. Så da er det opp til meg! What to do? Jo, jeg ønsker å se meg omkring, kose meg med god mat og drikke. Heldigvis trives jeg i eget selskap, så dette ble enklere enn det jeg først hadde fryktet. Så enkelt er det, at jeg anbefaler flere å prøve det samme. Med eller uten tannlege timer eller andre avtaler 😀

Så som dere kan se, har jeg sett både grønnsaks/blomstermarked, vært på shoppingsenter og tittet innom verdens største mursteinskirke her i Gdansk.

Og til slutt litt mat på Hard Rock Cafe!

Sett igang. Opplev hva livet har å by på! Du lever jo bare en gang (så vidt jeg vet)...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

47, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits