Endelig ferdig hos tannlegen i Gdansk!!!

Hei alle sammen!

Nå er jeg endelig ferdig med min tannbehandling! Godt å være ferdig. Men, tannpina sitter enda fordi i dag satte jeg inn 4 kroner uten bedøvelse. Det er fordi jeg var veldig hoven i munnen etter ca 12 sprøyter på 2 dager!

Så for de som sitter og lurer på hva jeg har gjort og hva det kostet, her kommer det:

4 stk keraminske kroner. 1 rotfylling med 3 kanaler. glassfiberpost (hva nå det er) 2 stk og 1 medium fylling til den ene tanna som skulle få krone kan jeg tenke meg.

Alt dette for den nette sum av 17.643 kr!

Om det lønte seg kan dere vurdere. Jeg fikk ikke noen ny tann slik jeg trodde. Hadde jeg skulle fått den ene tannen som er borte erstattet med bro, ville det kostet mer enn jeg hadde råd til akkurat nå. Så det får bli neste gang. Jeg lever fint uten den tannen uansett. 

Men nå kan jeg i allefall atter en gang spise normalt! Gleder meg til å ta en skikkelig bit av en biff som jeg kan tygge godt på høyre side :-D

I morgen har jeg hele dagen for meg selv uten behandling. Så er det hjem på søndag og smile bredt til verden.

Ha en fin helg folkens! Det skal jeg.

#tannbehandling #tannlegeskrekk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

47, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits