En liten tur til Sopot!

Hei igjen. Her er jeg. Alene i Sopot. I bakgrunnen sitter en skikkelig flink elgitarist og jeg sitter på Billy's og spiser suppe og koser meg med en øl. Været er sånn passe. Det er nok mye bedre i Norge akkurat nå har jeg hørt.  Her blåser det litt og veksler mellom skyer og sol. Men alt i alt kan man ikke klage. Jeg er da Nordmann! Vi klager da ikke, hehe.

Nei, seriøst! Bare å gå mellom menneskemengden her, for folk er det da sannelig nok av, så kjenner jeg på den følelsen av alltid å vike. Høyre, venstre, obs! Unnskyld! Unnskyld for hva? At jeg også går her? Jeg må visst skjerpe meg. Kreve min plass i samfunnet. De som kjenner meg vet at jeg ikke egentlig er redd for det altså.  Jeg sier det jeg mener, når jeg mener det. Men dette er litt enklere i Norge. Det er jo min arena.  Her er jeg kun en gjest!

Vel, nok om det. Skulle ikke sutre nå da!

Jeg sitter vel egentlig her, i Sopot, med blandede følelser. Mange følelser! Det å reise alene for meg er en ny opplevelse.  Joda, jeg hadde en agenda. Fikse på tannstellet mitt. Men de timene der er jo ikke så mange sett under ett. Tilsammen ble det ca 6 timer i stolen. Mitt opphold er fra onsdag til søndag, dvs mye egentid!  Takk gode gud for blogg, Facebook, kjæreste på tlf og Netflix i tillegg til det å oppleve det Gdansk og nå Sopot har å by på. Vel, noe av det i allefall. For jeg kjeder meg ikke! Bare savner det å ha en å oppleve det sammen med. Men det får bli neste gang.  Nå er der min tur til å tråkke opp nye stier som jeg kan vise frem ved neste anledning.

Hjemme i Norge har jeg ingen problemer med å stifte nye bekjentskaper. Her derimot har jeg ikke kommet til det punktet. Skule ønske jeg kunne se noen i samme situasjon, men det virker som om de fleste velger å reise sammen med flere. Go figure 😁

Snart er det på tide å dra hjem, men jeg kommer til å sitte igjen med gode minner herfra. Ikke minst det at dette ble min første tur alene til det store utland! Kan godt gjøre det igjen kjenner jeg. Neste gang vil det bli til et sted varmere med badetemperaur! Da vil dagene helt sikkert gå mye raskere, men jeg kommer i det minste hjem brun, hehe.

#reisealene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

47, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits