Nordmenn og forsiktighet

Hva er det med folk som bor her i Norge egentlig. Greit at vi bor i et land som er kaldt mye av året, men hjernen fryser vel ikke til is fordet? Og hva med når det blir varmt? Koker det da eller?

Nei, altså... Hvis du var på t-banen samtidig med meg i dag, så vet du i allefall nå at min hjerne ikke koker når det er varmt! Den reagerer heller og går til angrep på problemene rimelig fryktløs!  Vi snakker 100 varmegrader på banen, minst!!! Og INGEN gidder å løfte på rumpa for å åpne de fine små vinduene for å lufte! Nei, DET er sikkert kjempeflaut det kanskje???  Vi nordmenn er kjent for å være forsiktig folkeslag,  men ærlig talt! Erre mulig???

Dette er ikke første gang jeg gjør det heller. Og når jeg åpner, så ser alle bort og vekk. Jeg må fremstå som et uhyre som angriper uskyldige 😂. Nei, ikke vær så tafatte da! Gjør noe med saker og ting. Ingen dør av det😎

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

47, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits