Skal vi slå et slag for reflex folkens?

Jeg har lyst til å rope det ut! SKJERPINGS folkens! Har dere et reelt dødsønske, så kan jeg forstå hvorfor dere kler dere i mørke klær og går ute langs veien og innimellom løper over veien foran bilene. MEN, hvis du har livet kjært derimot, så burde du begynne å tenke litt på egen sikkerhet.

I disse dager prøves det iherdig å informere alle om viktigheten av å bruke refleks. Det deles ut reflekser over alt, og på 1 dag klarte jeg å få hele 5 stykker. Da er det ikke lenger noen unnskyldning til å ikke bruke det i allefall. 

Som bilfører sitter jeg med hjertet i halsen og alle piggene ute for å sjekke og dobbeltsjekke veien jeg kjører på slik at jeg ikke skal ende opp som morder bak rattet. Heldigvis har jeg ikke pr nå kjørt på noen, men dette handler like mye om meg som sjåfør og min årvåkenhet som omtrent flaks! Det er virkelig ekkelt å kjøre på veien en mørk kveld, og som i kveld, så regnet det også! Jeg kan forstå at folk som ikke selv kjører bil ikke helt klarer å sette seg inn i hvor dårlig sikt vi bilførere har. MEN, etter alle advarsler og kampanjer for refleksen, så skjønner jeg virkelig ikke at folk faktisk tør å gå ut etter mørkets frembrudd uten en liten refleks som kan fortelle folk at de må være vaktsomme, for her kommer DU! 

En refleks har også utløpsdato. Dersom du har en gammel som du tror fungerer, så sjekk dette også for sikkerhets skyld. Det er ikke så sikkert at den er like effektiv lenger som da den var ny. Det finnes mye bra med refleks nå i disse dager, så mulighetene er mange for å se stilig ut, eller bare et hint. Til og med garn har refleks i seg, så man kan strikker lue, skjerf eller votter for dernest å bli trygg langs veien.

Ta grep om sikkerheten og skaff deg refleks i dag! Dette er noe du IKKE kommer til å angre på.

#refleks #sikkerhet #bilkjøring #blisett

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

47, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits