Hvilket kjønn skal jeg velge?

Hmmm, dette er visst et vanskelig valg for enkelte individer. Og kjære vedkommende det enn måtte gjelde; jeg respekterer at du har et problem med kjønnsidentifikasjonen din, jeg skjønner bare ikke hvorfor du vektlegger kjønn såååå mye???

La meg forklare: Kjønn: mann/dame, det har en viss betydning. I allefall i middelalderen og frem til 1990. Så jeg forstår at det fortsatt er vanskelig å si det som det er: jeg føler meg hverken som mann eller dame. Helt ærlig, det har vært tider der jeg selv har lurt litt! Tider der jeg har identifisert meg mer som mann enn som dame ene og alene fordi jeg er så "handy" av meg., Dette er sikkert veldig teit av meg å tenke, den gang på 90-tallet! Men, uansett om dette var en umoden tanke og jeg lurte på hvem jeg var, så fant jeg uansett ut en ting, jeg likte mannfolk! Greit nok tenker kanskje du? Ok, så hva hvis jeg nevner Caitlyn Jenner da? Han som ble hun og fortsatt liker damer? Her har vi en vri som er litt rar... eller???

Det finnes mange forskjellige identiteter. Samtidig må jeg bare si meg enig med Knut Arild Hareide i Krf: Vi er født i 2 forskjellige kjønn! Vi kan da ikke bare "lage" et nytt kjønn for å "hjelpe" noen som har en kjønnsforvirring (dette er mitt eget ord!). 

Nei, da tenker jeg som så: Hvorfor vektlegge ordet kjønn så stor betydning? Hvem sier at kvinner bare skal stå ved kjøkkenbenken og menn skifte hjul på bilen? Vi er MENNESKER! Ergo har vi forskjellige interesser både for det annet kjønn og for gjøremål! Hvorfor skal vi alltid gjøre ting så komplisert? Nei, jeg aner ikke hvordan det er å ønske å være noe annet enn det jeg er. Jeg ble skapt på denne måten og aksepterer det veldig greit! Uansett andres syn på meg, så vil jeg alltid forbli meg selv! Det er viktig og ikke noe å skamme seg over! Det samme ønsker jeg for de som på en eller annen måte måtte slite med å akseptere seg selv akkurat slik de er! Livet er for kort til å bare være slik alle andre forventer! Du finner ingen annen større lykke enn å være deg selv fullt og helt! For størst av alt er kjærligheten, den du viser deg selv! Først da kan du virkelig elske andre mennesker!

#elskdegselv #kjønn 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

trudesynet

trudesynet

47, Oslo

Har vel en mening om mangt og mye. Liker å skrive både alvorlige emner, men håper også å komme med noen humoristiske betraktninger i blant. Elsker å få folk til å le, så hvis du trekker på smilebåndet når du leser bloggen min, la meg få vite det!

Kategorier

Arkiv

hits